berichtje 8
De alleenheid is meteen verdwenen als je het naar je yin hebt. Heb hier gewoon contact met de mensen en de mensen willen ook contact met jou. Met klaus heb ik geen een normaal gesprek gevoerd. Ik you hier echt wel kunnen wonen! Het is hier zo mooi. Elke dag verse sinassappelsap van verse versgeplukte sinassappels! Ze hebben 5 bomen en wat een sinassapels! wouw, jum jum.
In februarie komen er ook andere mensen. Ik kijk er naar uit.
Hey Nina,
wat een verhalen! Ben blij dat je het nu naar je zin hebt!
Echt heel stoer dat je dit allemaal doet. Geniet ervan! xx
En nu helemaal genieten!!! Kom je weer een beetje bij.xx
Helemaal goed zeg, wat leuk, een verbetering. Geniet ervan en houd ons op de hoogte, hardstikke leuk.
Tot snel.
Ik ben zooooooo blij voor jou!
als hier de regen tegen de ramen slaat, weet ik : er is een meisje dat van de stralende zon geniet!
haha vandaag was het een super zonnetje! (ik wist niet dat ik ook kon reageren!)
ik ben zelfs een beetje verbrand! =O
Wat fijn voor je dat je op een betere plek terechtgekomen bent en wat vind ik je een stoer wijffie!! Je hebt trouwens fantastische foto's ertussen zitten!! Denk vaak aan je;geniet ervan en knuffels!!!
XXEllenXX
Liefste Nina!!
ik vind het super leuk om je berichten te lezen:D ik ben echt heel trots op je (stiekem ook een beetje jaloers, maar vooral heel trots;)) ik vind het heel fijn voor je dat je nu op zo'n leuke plek zit. Ik mis je en denk aan je! Enjoy your new life!
xxx