berichtje 10
De tijd hier vliegt voorbij! Vorrig weekend een weekendtripje gehad naar Lagos. Anika ging weer naar huis en Nicola en ik gingen haar naar de trein brengen en zijn het weekend daar gebleven. Eerst in de avond op zoen gegaan naar een hostel. We vonden een heel mooi hotel met een mooie kamer. Meteen alles neergedumpt, (opgemaakt) en de stad in gegaan. Er waren verschillende kroegen en in verhouding met wat je 'normaal' ziet overdag heel veel mensen (jongeren). Normaal zie je kleine groepjes hang-opa's, maar nu was het bijna normaal te noemen. Het was in vergelijking met Hoorn wel super rustig, maar voor een feestje heb je maar 3 mensen nodig en gelukkig waren we met zn 3en! En wat hebben we het leuk gehad. Eerst een kleine kroegentocht door Lagos langs alle kroegjes en daarna in een kroeg/disco blijven hangen en gedanst. Was super leuk, en we lagen om 3 uur in bed. Volgende ochtend vroeg op, omdat Anika haar trein moest halen. Nadat zij vertrokken was gingen we linea recta naar het strand. Ongelovelijk mooi strand en ongelovelijk rustig. Het was ons strand! Hele dag schelpjes gezocht (A). Voordat we terug zouden gaan naar Sao Teotonio zijn we nog even het stadje ingegaan en winkeltjes bekeken. Kortom, een super leuk weekend! En Nicola is een super leuke meid!
Op maandag kwamen de nieuwe wwoofers, een Canadees koppel, Emely en Daniel. Ook erg aardig! En weer een beetje meer Engels hier, na al dat Duits geleuter.
Dinsdag zijn we 'uitgegaan' in de locale bar in het dorpJE. Dat wil dus zeggen 3 oude mensen en een kat... Hele avond gepooled. Daarna weer richting farm en hier de tafeltennis buiten gezet (om 12 uur 'snachts) en nog fanatiek getafeltennist!
De rest van de week lekker gewerkt, waaronder paardenstallen uitmesten, onkruid wieden, stenen sjouwen, tuinafval verbranden, verven etc. etc. Ik heb zelf een steen ding gemaakt om de deur met cement (zie toekomstige foto's) en ik maak de richting-aanwijs-bortjes voor langs de weg hierheen dat de mensen de farm kunnen vinden.
En natuurlijk ben in deze week begonnen met het injecteren van de hond, Bagera. Foto volgt ook (A). En dat gaat erg goed al vind ik het zelf! En Esta is ook heel blij met me!
Vanavond staat op het programma een kampvuur met marsmellows en gebakke banaan met chokolade! jum jum. Ik heb er super zin in!
Wat een ontzettend fijn bericht! Jaloers!
Super dat je het zo leuk hebt :) ! X
lieve Nien!
Heerlijk bericht! Eet smakelijk vanavond bij het kampvuur en veel gezelligheid!
l.m.y.
Lieve Nien!
Superleuk om weer wat te lezen! mooi om te horen dat het goed gaat allemaal!
Vooral naar de Lagos-verhalen ben ik heel erg benieuwd! :P Ik mis je hier wel , wanneer ga je weer richting het koude holland??? Voor de komende tijd, heel veel plezer, geniet en leer-momentjes gewenst!!;) dikke knuffel, XX em
voor iedereen die wil weten wanneer ik terug kom, ik krijg er veel vragen over, ik blijf in ieder geval tot april. Ik denk dat ik 4 maanden wel genoeg vind, maar misschien krijg ik opeens de spirit om langer te blijven. je weet het niet, je weet het niet!
klinkt goed lady,houden zo.
Lieve Nina, wat zou ik graag een kijkje nemen bij jullie, want zulke heerlijke verhalen hoor je niet dagelijks.
Blijf genieten.
dikke knuffel.
Lief,
Als ik dat zo lees heb jij het goed naar je zin!
Geniet zo lang mogelijk!
Je merkt aan jou dat je al verwilderd...., je kan geen eens hoger tellen dan tien.
Knuffel van opa japie
Hoi Nien,
Waar ben je?
Liefs opa
zo lief, opa denkt om half 1 's nachts nog aan jou...
omg. jah half 1!!! Ik yit in Portugal opa! ;)
ik ben de 13e weer thuis, he mam?!!!
Hoe is het in het koude Holland??
de dertiende april! Lieve schat dat is nog een maand dan kun je je grootouders nog wel wat laten zien of horen...
omg
Hoi Nien,
Fijn dat je weer een keer schreef!
Kijk elke avond.
Je hebt nu bewezen dat je alleen van huis kan!
Maar je moet bijna je hele leven "bewijs"voeren, ook als je al "opa" bent! Maar het houdt je wel bij de les.
Kus omg. opa.
Fijn om weer iets te lezen, want 13 april duurde nog wel erg lang. Goed hoor, dat je ook een pitbull behandelt ik zou het niet durven geloof ik.
Nog vier weken, dan lever je het ene gemis voor het andere in, wat een ervaringen allemaal.
knuffel, oma.