berichtje 9
zo de tijd vliegt voorbij als je het leuk hebt. Op de andere farm leken 3 weken 3 jaren. En hier lijken 3 weken 3 dagen! Heb een mega dromen vanger gemaakt en in de boom gehangen. (foto volgt) En tegels beschilderd. Ziet er heel gezelig uit! Ben de hele dag bezig met verschillende wekzaamheden en ik houd van de afwisseling! Paarde vijgen ruimen, boompjes snoeien, schilderen, schoonmaken, brood bakken, sinaasappel marmelade maken, enz enz, en zelfs wieden is nu leuk! En natuurlijk heel veel met de kinderen spelen. Vooral met Keanu, omdat die vanaf 1 uur thuis is.
De hond, Nelly, heeft gister, onder toeziend oog van Keanu en mij, een rat gevangen en, met huid en haar en ingewanden en alles, opgesmikkeld!!! dat zag er echt grappig goor uit! Ik had het op de vorige farm met een kat en een muis gezien, maar een hond en een rat!!
Yopie had laten weten dat ik in April naar huis moest komen voor de decentrale selectie. Ik was eigenlijk best opgelucht, dan had ik een reden om eerder naar huis te gaan. Ik weet nu wel voor mezelf dat ik lang weg kan en reizen is leuker als je een reisgezel hebt... Maar ja de decentrale selectie is alleen voor als je een vee-arts wilt worden, dus dat gaat eigenlijk niet door... Maar nu las ik dat je maar 1x met de decentrale selectie mag meedoen, dus het is best wel iets dat ik mag meedoen in de eerste plaats, maar ik wil helemaal geen vee-arts worden, maar dierenarts voor kleine huisdieren, maar lieven vee-arts dan helemaal geen dierenarts... en zodrekt heb ik 3x meegelood en 3x uitgelood en heb ik de enige decentrale laten schieten... hmmm
Ik dacht als ik tot april in Portugal zou blijven ik wel op deze farm zou kunnen blijven, want dat is immers nog maar 2 maanden (wat gaat de tijd toch snel!), maar ik kan hier niet blijven tot en met juni/juli, want dat kan denk ik niet... En aan de ene kant wil ik het wel, maar aan de andere kant denk ik weer van niet, omdat als ik verder trek ik in andere situaties kom en meer leer en nieuwe mensen ontmoet... Maar aan de ene kant komen hier weer meer andere wwoofers, dus nieuwe mensen leer ik toch wel kennen... hmmm.
Er is in ieder geval een heel leuk vooruitzicht! De andere hond, Bagera, heeft een ziekte, gekregen van een vlieg (en een ziekte van een teek, maar die is over twee weken weer weg) en daarvoor moet hij over twee weken (als de ziekte van de teek weg is), vier weken lang injecties krijgen. 3 per dag!!! En die injecties, vier weken lang, elke dag, mag IK geven! =D =D =D Nina is blij! En daar komt nog bij dat de buurvrouw ook een hond heeft die toevallig presies dezelfde ziekte heeft en deze moet ook injecties krijgen en die mag IK ook geven! Dus ik mag 4 weken lang alvast voor dierenarts spelen!
Dit weekend komen er twee vrienden van Nils en Esta. Nieuwe mensen!!!
hmmm...
Dag zuster Nina, wat goed allemaal, leuk verhaal zeg, leuke dingen allemaal, je maakt er wel wat van. Geniet ervan, maar dat doe je wel. Zo houd je het wel even uit denk ik.
Tot kijk, succes en veel plezier.
Wat kan het leven toch verrukkelijk zijn,als je fijne mensen om je heen hebt en de dagen met leuke dingen (spuitjes geven) gevuld zijn. En dan moet je ook weer heel erg nadenken, over welke beslissing je gaat nemen.
Maar alle voors- en tegens afwegend kom je er beslist wel uit. Sterkte en knuffel, oma G.
Hoi lieve Nina,
Goed stuk van je.
Je neemt toch wel die marmalade voor me mee?
Lijkt me lekker en door je kleinkind gemaakt!
Over die decentr. selectie, stel je komt er door ....
Als je veearts bent, kun je ook kleine huisdieren behandelen, maar anders om? Veel wijsheid Nien!
Als je langer wil blijven, kom je toch met een retourtje naar utrecht! Opa draagt bij hoor.
Een dikke kus, opa.
Heerlijk, dat je het nu zo leuk hebt!! En je kan alvast dierendoktertje spelen, ook niet verkeerd. Lijken mij erg lieve mensen en in ieder geval stukken beter, dan het vorige adres. Geniet er mateloos van, want voor je het weet ben je weer thuis en loop je gewoon weer je wijk.. 25A of zo.. Remy werkt nu 4 dagen per week bij de PostNl-ers! Dikke kus en hug, Jackie.
haha die nina je geeft die hond zeker geen kusjes meer na dit voorval dat veedokter gebeuren heb je je tog niet voor ingeschreven? dan komt er tog later gewoon weer zoon selectie dus kan je in de tussentijd je gewoon focussen op dierenarts(midas wijsheid) haha hou je taai daarzo en suc6!
kus je broertje
weer een machtig verhaal! je hebt de witte pet! Kanjer
misschien is veearts wel afwisselender. Rondrijdend in een Jeep, langs de boeren.....en die vragen jou ook voor hun hond of kat! Je doet sowieso mee aan de loting. Of het wordt Belgie....Volg je hart! Liefs mama Yopie
hee nien!
ik zeg doen, die decentrale!
wij gaan met onze huisdieren altijd naar een vee-arts.. die is inderdaad gewoon beide :)
dan krijg je tenminste ook niet van de mensen die voor elk klein dingetje bij je komen omdat ze denken dat het haar van hun hond niet goed zit en ze daardoor dood zouden gaan :P ;)
Veel plzier met de nieuwe wwoofers!! Veel plezier met de injecties! L.M.Y.
Lieve Nien,
Hartstikke gezellig,
Op dinsdag middag 14.45 uur pakket van je ontvangen,
heerlijk!
Het is hier nog steeds bar koud, brrr.....
maar de zon schijnt...
kus, opa